Asbest (form)

De Privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens door onze firma die gebruik maakt van de gegevens of informatie verzameld via deze website, alsook via alle mogelijke sub-domeinen van de Website.

Indien u gebruik maakt van de Website door u bijvoorbeeld aan te melden of in te schrijven, verzamelt en verwerkt de Orde de verstrekte persoonsgegevens in overeenstemming met de Privacyverklaring en alle toepasselijke regelgeving opgesomd:

  • De wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (hierna: Privacywet) en zijn uitvoeringsbesluiten (KB van 13 februari 2001 en het KB van 17 december 2003)
  • Richtlijn 2002/58/EG van 12 juli 2002, gewijzigd door richtlijn 2009/136/EG betreffende privacy en elektronische communicatie, omgezet in Belgisch recht door de wet van 13 juni 2005 betreffende de elektronische communicatie
  • Verordening 2016/679 van 27 april 2016 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrij verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46/EG

De Website kan links bevatten naar andere websites die niet onderworpen zijn aan deze Privacyverklaring en die dus niet onder de verantwoordelijkheid van onze firma vallen.

We behouden ons het recht om de Privacyverklaring eenzijdig te wijzigen.

We verwerken uw persoonsgegevens die we ontvangen via onze Website indien (niet-cumulatief):

  • de betrokkene ondubbelzinnig en vrij zijn toestemming heeft gegeven;
  • het verwerken noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst waarbij de betrokkene partij is;
  • zij hiertoe een wettelijke verplichting heeft;
  • dit van vitaal belang is voor de betrokkene of de vervulling van het openbaar belang;
  • zij hiertoe een gerechtvaardigd belang heeft.

Doeleinden voor verwerking

Uw persoonsgegevens worden verwerkt voor welbepaalde, uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doeleinden en zijn toereikend en ter zake dienend en beperkt tot wat noodzakelijk is om die doeleinden te verwezenlijken.

Mogelijke doeleinden zijn:

  • antwoorden op uw verzoek;
  • de kwaliteit van onze diensten of informatie verbeteren;
  • informatieverstrekking ten behoeve van het algemeen belang.

Bewaartermijnen

Uw persoonsgegevens worden zolang bewaard als nodig is voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt.

Beveiliging

Onze firma neemt de nodige passende technische of organisatorische maatregelen om een passende beveiliging te kunnen waarborgen. We beschermen onder meer tegen ongeoorloofde of onrechtmatige verwerking, onopzettelijk verlies, vernietiging of beschadiging van gegevens.

Onze troeven? Flexibel en just-in-time!


 

Industriezone Ravenshout, Kanaalweg 3 404, 3980 Tessenderlo


 

BEL: 013 31 48 66


 

info@containersmaes.be 


 

openingsuren: maandag t/m vrijdag van 7.00u tot 17.30u - zaterdag, zon- en feestdagen gesloten


Nos atouts ? Flexibilité et interventions just-in-time !


 

Industriezone Ravenshout, Kanaalweg 3 404, 3980 Tessenderlo


 

APPELEZ LE 013 31 48 66


 

info@containersmaes.be 


 

heures d'ouverture: du lundi au vendredi inclus de 7h00 à 17h30 - fermé le samedi, le dimanche et les jours fériés