fbpx

Tarifs

JCI-AWARD 2014 

JCI2014 banner12Yves Maes van Containers Maes wint op 27 maart 2014 de trofee van @jciawardlimburg. Het evenement dat dreigde zijn plafond te bereiken, zet door op een onwaarschijnlijk hoog niveau.
Commissievoorzitter Jochem Vandeurzen had opnieuw vier sterke kandidaten:
Peter Guelinckx van Groep Delorge Peerlings, Joeri Haex van Haex nv, Geert Houben van Cubigo... en de uiteindelijke laureaat Yves Maes van Containers Maes.

Meer dan duizend aanwezigen zagen donderdagavond 27 maart hoe in een overvol ccHasselt de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2014 door gouverneur Herman Reynders werd uitgereikt aan Yves Maes van Containers Maes.

De jury koos voor Yves Maes op basis van zijn ijzersterk dossier gecombineerd met een verpersoonlijking van de pijlers van JCI. Voormalig CEO van Volvo Cars Gent, Peter Leyman, hield de zaal aan zijn lippen gekluisterd met een ijzersterk verhaal over burnout, vallen en weer opstaan.

De JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2014
Voor het 17e jaar op rij organiseerde JCI Limburg de uitreiking van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer. De prijs is uitgegroeid tot één van de meest prestigieuze Limburgse ondernemersprijzen, niet in het minst door het finaleticket voor de JCI Award Vlaamse Jonge Ondernemer dat de laureaat mee naar huis neemt.

JCI2014 groep12

Ook dit jaar slaagde de organisatie erin om weer een prachtige netwerkavond in elkaar te boksen. JCI Limburg wist Peter Leyman te strikken als kenynote speaker voor hun event. Leyman was onder meer CEO van Volvo Cars Gent, federaal parlementslid en afgevaardigd bestuurder van VOKA voor hij met een burnout te kampen kreeg. Leyman vertelde openhartig over zijn ervaringen en wist de zaal meer dan een half uur te boeien.

Voorzitster Riet Peeters benadrukte in haar toespraak het belang van JCI Limburg als onderdeel van het economisch weefsel in onze provincie. JCI wil jonge mensen aanzetten om te ondernemen, met de JCI Award, maar ook met andere projecten zoals [18-28], waarin JCI op zoek ging naar de meest beloftevolle jonge starter.

Ook de provincie Limburg ondersteunt de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer. Gedeputeerde Marc Vandeput: “Ondernemende, jonge Limburgers met durf en doorzettingsvermogen zijn van vitaal belang voor de economische relance in onze provincie. Vanuit het provinciaal beleid zetten we sterk in op het stimuleren van het ondernemerschap en het creëren van een optimaal ondernemersklimaat. Dankzij coaching en professionele begeleiding kunnen de deelnemers doorgroeien tot toekomstgerichte, ondernemende voortrekkers.”

Uiteindelijk was het Yves Maes die uit handen van Limburgs gouverneur Herman Reynders de felbegeerde trofee mee naar huis mocht nemen.


Yves Maes in een notendop

Ik ben Yves Maes, zelfstandige sinds mijn 21e. Studies economie-moderne talen en daarna graduaat landbouw. Op mijn 21e ben ik begonnen als zelfstandige in ruimingswerken. Daarna heb ik een terrein aangekocht op industriezone Ravenshout in Tessenderlo en begonnen met recyclage. Nu 12 jaar laten zijn we uitgegroeid tot een groep van drie bedrijven. Maes containers in Tessenderlo, GRCT in Herenthout en Stallaert Recycling in Vilvoorde. In Tessenderlo en Vilvoorde ben ik de enige aandeelhouder en in Herenthout heb ik 1 vennoot.

De groepsomzet bedraagt 20 miljoen euro en ik heb een zeventigtal personeelsleden. De hoofdvestiging van de groep bevindt zich in Tessenderlo. Wij hebben jaar na jaar een zeer sterke groei gekend en door een aantal strategische overnames zijn we één van de grootste afvalbedrijven in het segment bouw- en sloopafval in België. Tevens zijn wij ook actief in gevaarlijk en industrieel afval. Wij bieden op gebied van afvalverwerking een totaaloplossing voor bedrijven.

Een gemotiveerde beslissing van de tienkoppige jury
De vakjury bestaande uit Limburgse beroepsorganisaties, onderwijsinstellingen, partners en oud winnaars nam ook dit jaar weer een hele namiddag de tijd om tot een gefundeerde beslissing te komen. De kandidaten werden tijdens hun persoonlijke voorstelling beoordeeld op basis van een hele reeks criteria waaronder tewerkstelling, personeelsbeleid, innovatie, creativiteit, communicatie, groei en visie.
Essentieel in de jurering zijn de vier pijlers van JCI, met name:

  •  Individu: Door inzet in de onderneming werkt de kandidaat laureaat aan zijn of haar persoonlijke groei.
  • Gemeenschap: De kandidaat bestudeert wat er zich in de gemeenschap voordoet en draagt bij tot oplossingen i.v.m. economische ontwikkeling, democratie, opvoeding, …
  • Internationalisme: De kandidaat bereikt in zijn handelen een nieuwe dimensie: internationalisme.
  • Business (& networking): De kandidaat grijpt de kans om bij te dragen tot de ontwikkeling en groei van de economische infrastructuur, welvaart en welzijn.

Juryvoorzitter Jochem Vandeurzen licht de beslissing van de jury toe: “Zoals elk jaar waren het opnieuw vier ijzersterke kandidaten. De jurering is steeds een afweging van de traditionele criteria, maar ook van het dossier en de persoonlijkheid van de kandidaten. Yves Maes is dit jaar een terechte winnaar van de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer 2014.”

 

 

Nos atouts ? Flexibilité et interventions just-in-time !


 

Industriezone Ravenshout, Kanaalweg 3 404, 3980 Tessenderlo


 

APPELEZ LE 013 31 48 66


 

info@containersmaes.be 


 

heures d'ouverture: du lundi au vendredi inclus de 7h00 à 1700 (dernière pèsage 16h45) - fermé le samedi, le dimanche et les jours fériés


Conteneurs industriels

afzetcontainers12 - 20 - 30 m3

Conteneurs sur roulettes

rolcontainers 250px2240 - 660 - 1100 - 2500  litres

Sélection – Fréquemment demandé

€495

hors TVA, par conteneur 12m3

Conteneur de déchets mixtes

  •   Déchets de construction & démolition