fbpx
Skip to main content

Welkom op de website van Containers Maes. 

Containers Maes levert containers in diverse maten voor verschillende doeleinden zowel voor particulieren als bedrijven. We zijn bekend voor onze flexibele service en concurrentiële prijzen.
Onze dienstverlening en dynamiek is de kracht van onze onderneming. Ondersteund door het moderne wagenpark, en met installaties aangepast aan de noden van 'morgen' komen we tegemoet aan de wensen van alle klanten. We voeren werken uit voor zowel openbare als private instanties.

We beschikken over drie eigen recyclagecentra (Tessenderlo, Tienen & Stallaert Recycling Vilvoorde) en bieden oplossingen voor alle afvalstromen (klasse II afval, bouw- en sloopafval, gemengd afval, hout) dit is zowel gevaarlijk als niet-gevaarlijk afval. Glas, hout, bouw- & sloopafval, steenpuin, groenafval, bedrijfsafval, asbest, roofing, gipsplaten, Ytong, papier & karton, ramen & deuren, kunststoffen, folie.

 

Door onze brede ervaring hebben we de knowhow en de vakbekwaamheid om ook de meest uitzonderlijke projecten te realiseren, waarbij flexibiliteit en snelheid onze volle prioriteit genieten. Onze diensten bieden we aan over het hele land.


Openingsuren:
maandag t/m vrijdag van 7u00 tot 17u00 (laatste weging 16u45) 
zaterdag, zon- en feestdagen gesloten

 

Marktleider in België voor bouw- en sloopafval.
Verzamelen, ophalen en recycleren van circa 900.000 ton afval per jaar

Onze diensten bieden we aan over het hele land
Flexibiliteit en snelheid genieten onze volle prioriteit!